pühapäev, 3. oktoober 2010

Inglise buldoge ja triibuseelikuid



Koer rongi vastas! Ma ei näinud kahjuks, millisele puudlile see inglise härrasmees vastu tuli.
Küll aga tabasin ühe tema rahvus-, ehkki mitte liigikaaslase. Ken läks Moskvasse, kaaslased aga Kohilasse. Saatsid üksteist kenasti. Viljandi rong väljus 16:32 nagu ikka, ent minu tädi plära uskudes sõidab praegu ainult Türile, kust edasi viiakse inimesed bussiga soovitud sihtkohtadesse. 
Ken ütles, et tal on kahju euro tuleku pärast, mis meil kõvasti hindu tõotab tõsta. Vastasin, et neid juba vargsi tõstetakse, nii et inglise firmade poodides on vaat et odavamgi kaup kui eesti omades. Kurat, jälle teen reklaami! Ei ole plaanis ju. Aga Ken ütles et "sealtsamusest ketist" ostavad inglased ise kodumaal palju ja usaldavad "seda" kaubamärki. Tore sell, inglaslikult lõbus. Kumb britt teile siis rohkem meeldib, ah?

Oi, lootsin väga et puurikeses on mõni lemmikloom. Ent see perenaise Pille poolt kodus ootava tšintšilja jaoks alles äsja ostetud.



Aga lemmikutele oli pühendatud ka Jaama turu aed, kus parasjagu väljas head sõnad ja lahked näod, midapappkass Bobo praegused ringiväntsutajad on samas piirkonnas kaadrisse saanud. Peale Bobofariaanlaste liigub aga Jaamas muidki fotoaparaadiga inemisi. Kahtlustan, et mõned neist on EKA fotograafiatudengid, mõned ehk Kalamajas elutsevad kunstiinimesed.... mõned eputavad niisama oma lainurkobjektiividega. Pildistavad trammipeatuses ja katuse all...kui nad aga seda juttu kogemata loevad, siis saatku pilte ka mulle!


Tüüpiline elektrorongija pakkimisviis. Nagu võiks miski või keegi kotist põgeneda, kui seda tugeva köiega kokku ei seo.
 
Kultuuri- ja rahvakunstilinna Viljandisse suunduvale rongile läks triibuseelikuga tüdruk. Ema ja tütar eitasid igasugust seost rahvakunstiga. Aga ju see rahvuslikkus on nagu viirus, ta lööb ikka välja, kuigi sa arvad, et see on ainult nohu.

uued pildid järgmisel nädalal, kui te just ise ei saada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist