pühapäev, 2. mai 2010

Uudis saabus Jaama

 Üle 2 aasta on niisiis Balti Jaama enda kodulehele tänu mu projektile (ja Andri Maimetsale) tekkinud Uudis. Viimane uudis oli 2008. aastast. Aeg Jaamas siiski päriselt ei seisa.
Aga kunagi pole hilja midagi märgata ja teha sellest enda jaoks Uudis. Näiteks polnud ma varem lugenud teksti Raoul Kurvitza tööde kohta piletikassade kõrval seinal, umbes sama, mis selles üle-eelviimases kodulehe uudiseski. Huvitav, kui pikk rong nendest maalidest tänaseks päevaks saaks? Ja mis ning kes on nende vagunite sees?
Päris huvitava kunstitunni ülesande saaks sellisest maalimisest teha. Iga nädal ühte vagunisse ja selle sisse mitmesugused sõnumid, kohatud näod, kes meelde jäävad ja huvitavamate juhtumiste kirjeldused, vagun ise just nädala enda nägu, värvi ja mustriline.
52 ideed on ka justkui 52 vagunit koos kõigiga, kes neis sõidavad, liikumas oma lõpp-peatuse suunas. Ma mõtlen, mis oma vagunisse panna ja milliseks see värvida... Võibolla tuletangi midagi, aga vahepeal laske mul 4 kohustuslikku esseed valmis kirjutada ja saatke ise lugusid.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist