neljapäev, 22. aprill 2010

Khmm-Khmm. Jah. Päris täpne pole. Varsti proovin teha patriootlik-naivistliku chibi (pisi-karakteri) niimoodi et. Et kohe oleks patriootlik. Ma üritan vähemalt. Sama hästi kui nt. EPL või Ekspressi pildikesed.  JA AINULT KÕIGE PAREMATE JA SIIRAMATE TAGAMÕTETEGA.  ohh ma võiks teha sellise kus on tantsiv karu ka peal....
Ja teate, enne kui te pildistama tulete käige Animateegis kah ära 26. aprillil kell 18 Sõpruses, sest siis on selle pika reedese päeva jooksul millest lobiseda. Seal pidi mingi hästi kuulus mees olema. Balti Jaamas võiks ka olla kinosaal, nt Traveli ruumides, siis saaks Animateek kunagi ka seal toimuma.
 Ja siis teate et täna räägitakse Kanuti Gildi saalis millist Tallinna me tahame? Minge öelge seal et TERVIKLIKKU ja et Kopli poolsaar on ka Tallinn ja et siia on rohkem vaja kinusi ja raamatupoode ja ühte suurt kontserdisaali ja rahvuslike kamasnäkkide automaate ja ühte tiiki ja tehissaart kus kunstnike kommuun flamingokostüümides saaks häppeninge etendada ja et kaubajaama asemel (ma mõtlen, selle õlinaftapommi) võiks olla Tallinna Hyde Park ja ... või teate, minge rääkige lihtsalt sellest mis teil endal seoses selle kandiga mõttes on. Kell 18.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist