teisipäev, 27. aprill 2010

Näitus!

Täna kell 16.00 kui kõik sujub on Balti Jaama Naeratuste näituse avamine, olete kõik oodatud, eriti kaastöölised. Isegi kui te ühtki lugu ega pilti veel tegelikult saatnud pole...
Väga raske oli teha valikut, mitu ja milliseid pilte üles panna. Aga ma arvan, et tekkisid päris toredad temaatilised grupid: kodutud ja punkarid, mehed, mutid, raudtee-inimesed, Jaama töötajad, Moskva rongi saatjad-tulijad ja noh, viimane grupp sai pisut suva. Aga rea lõpetab siga.
Mõned möödakäijad tundsid osad pildilolijad juba ära ja postimees Peeter (tervitan!) käis ka kohapeal uudistamas.
Väikese Pariisi kohviku toole annab ringi tarida, need on jube rasked. aga kuskile oli vaja ronida et pilte saaks riputada. Ja siis tuli Ülar Joonstuudiost, pikk vants, ja lükkas kergelt ühe sõrmega mu konkse edasi-tagasi nii et ahastus tuli peale. Näe, siin me võimleme, ja mis tal viga.

Avamisel pakun rukkikuivikuid ja odavaid koomikseid ning näete ka seniavaldamata karikatuure. Mis peamine aga - võtan vastu kirjalikke, suulisi ja elektroonilisi lubadusi reedel tingimata Balti jaama tulla ja ise lugusid otsida. Mõelge läbi. kaamerad salvestavad. ega teil siis taganeda pole enam kuskile.

Kõige soojema naeratusega teid oodates,

Redfox

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist