reede, 23. aprill 2010

Soovitus!

Üks väärt asi Balti Jaama kõrval on Roheline turg, kus talupidajad oma kaupa müüvad. See läheb minu meelest järjest paremaks. Täna tegin diili, et kuu aja pärast saan Raismikuoja talu pidaja käest linnasejahu leivaküpsetamiseks. Neil on oma veski. Müüsid seal igasugu helbeid ja siis ka pressitud kaeraterasid millest saab seda kaerapiima valmistada (valad kuuma veel peale ja lased seista niikaua kuni valgeks lödiks läheb ja kurnad ära). Moblanumber paki peal on permanentmarkeriga kirjutatud hinna alla ära kadunud aga meiliaadress on raismiku@hot.ee . Ahh mis pakk? Odrahelbed. Teen homme Balti Jaama putru :-))

[Muide, Jaanika, kui sa ka loed nüüd postitust, siis ei tea, kas sa leivajuuretist tahaks? Mu purk ajab natuke üle, mul on praegu paljuvõitu seda]. 

Ahsoo ja Balti Jaama ümbruse kaubandusest veel niipalju, et siin Kopli tänava ääres on ägedaid poode, aianduse ja mesinduse ja Alma ja hauakive saate ka ühest turu otsa peal olevast putkast tellida. Kui juhtub et peaks veel enne surma vaja minema. Aga te sööge idusid ja muid ökoasju, siis ei sure nii ruttu ära.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist