neljapäev, 25. märts 2010

No-Comment- klõpsakaid.

 HEAD reisi.
Isegi Copyright - sümbol on grafiti-vandaalidele tuttav. Või tähendab C antud juhul Complete Crap? Copycat Creation? Certainly Cheap Combo?...
Lendurijakiga rööbastele. Varjuteater. Mis sõnumeid nad vahetavad? Kas varjudel on kergemad kotid? Varjud saadavad inimesi rongi peale.
Tüdruk ja notsu. Ja vist vanaema ka.
No küll tahaks teada mis seal pakis ometi on. Äkki Vanemuise kannel?
A muide Moskva rongi perroonilt ongi ikka kõige etem vaade Toompeale. Üldse, Balti Jaama juures on mitu linna parimat Toompea-Vaadet. Nood postkaardi omad sellised. Welcome to Tallinn, jne.
Kas pimedatel on sellist mõistet nagu "kole"? Et Balti jaam = räpane, kole jne? Võibolla haisu mõttes küll. Aga muidu... ja koertel ka pole sellist mõistet nagu kole. Vaid meie reakodanikud laseme sel oma närvid püsti ajada.
NEED rongid on sõbralikud. Lehvitada on kerge. Kalli-Kalli on teemoonaks, millest jätkub tagasijõudmiseni. Saab ilma ka, ainult läbi akna vaadates, kui oled eestlane. Täna on tavaline päev. Tavalised reisijad. Nad sõidavad, neid ei VIIDA. Meie igapäeva kuuluvad sellised igavad ja harilikud hüvastijätud, ja see on ju suurepärane. Nii suurepärane, et poe kasvõi rongi alt läbi....

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Anna Õhku

Prõuvva naudib muuzikat

Otsing sellest blogist